Agenție Creativă de servicii WEB.

E-Commerce

Vinde online cu o platformă bogată în funcționalități alături de o echipă plină de viață care îți vor fi alături.

Deschide magazin online cu o platformă funcțională și testată fară să mai aștepți.

WebAZ E-Commerce iți prezintă produsele într-un mod inedit, acceptă comenzi online și te informează direct pe telefon, suportă plata la livrare plus multe modalități de plată online. Calculează în mod automat costul de transport și TVA, actualizează inventarul produselor în timp real, trimite notificări pe e-mail pentru comenzi noi și multe alte aspecte care pot fi integrate la cerere.

HTML
0%
WordPress Development
0%
Graphic Design
0%
Branding
0%

Beneficiați de un magazin online performant cu multiple variante de design, cod open-source și o platformă de management a conținutului care vă ajută să creați într-o manieră rapidă și simplă un număr nelimitat de produse, categorii sau articole.

Website
Mobile App
Branding

Soluția perfectă pentru orice tip de magazin online. Indiferent că vă doriți primul magazin online sau trecerea magazinului actual pe platforma noastră, noi vă oferim un design intuitiv și extrem de ușor de folosit.

Orice magazin online își propune crearea unui brand online printre clienții săi. Vă oferim posibilitatea să beneficiați de un design personalizat, creat de echipa noastră ținând cont de ultimele tendințe cât și de ideile dumneavoastră, totul pentru a oferi clienților o imagine deosebită a afacerii pe care o conduceți.

#WEBAZ.RO

Creative Business

Concentrăm toată energia pe SUCCES!

Contactează-ne!

Oferim Mententanță

Treaba noastră nu se termină după ce iți livrăm magazinul online. Vrem să ne asigurăm că acesta este la cel mai înalt nivel de performanță așa că vom monitoriza reacțiile utilizatorilor tăi, numărul de vizite și conversii plus alte elemente esențiale și vom aduce îmbunătățiri acolo unde este nevoie.