Întreabă-ne orice!

MAGAZIN ONLINE

Beneficii nenumărate.

Succesul afacerii tale stă într-un magazin online bine pus la punct, bazat pe cele mai noi tehnologii și optimizat pentru a oferi o experiență unică de cumpărare.

Panou de administrare atât de pe laptop cât și de pe telefonul mobil.

Vei avea control total asupra magazinului tău direct de pe telefonul mobil și vei avea posibilitatea de a edita orice produs în timp real. Vei avea acces să modifici stock-urile, disponibilitatea produselor, prețurile, textul sau orice altă idee vei mai avea pentru produsele tale.

 

Identitatea Brandului din Online

Este posibil să ai nevoie de un Logo pentru noul tău Magazin Online iar noi suntem pregătiți cu tot ce ține de imaginea afacerii tale atât la începutul colaborării dar și ulterior prin Bannere și Materiale Grafice pentru Social Media și Ads.

#WEBAZ

Design adaptabil oricărui dispozitiv.

În ziua de astăzi un design Mobile Responsive este obligatoriu, iar magazinul trebuie să fie cât mai intuitiv și cât mai ușor de folosit de către clienții tăi.

Magazinul tîu Online trebuie să fie performant, rapid și intuitiv de la Home-page și până la Check-out, iar noi ne vom asigura că tot procesul va fi complex și complet.

 

Desktop Responsive

Când oamenii navighează pe un site web prin desktop, de cele mai multe ori vor sta la biroul lor – contextul este mai stabil, dar când este pe mobil, contextul variază în funcție de al doilea. Oamenii merg pe jos? Încearcă să găsească ceva repede? Ce încearcă să realizeze? Distragerile sunt mult mai frecvente.

Mobile Friendly

Un studiu mai vechi a constatat că 70% din căutările mobile au condus la acțiuni pe site-uri web în decurs de o oră. Utilizatorii de dispozitive mobile se angajau cu site-urile de vânzare cu amănuntul și făceau pași spre conversie.

#WEBAZ

Metode de plată integrabile

Îți oferim posibilitatea să adaugi mai multe metode de plată cum ar fi: plata ramburs, transfer bancar, SMS, Revolut, dar și soluții prin care clienții vor plăti Online cum ar fi: EuPătesc, Mobil Pay, Plăți Online, PayPal, Stripe, etc.

Curieri la dispoziția ta!

Cea mai uzuală metodă de livrare e cea prin curierat rapid. De aceea, vei avea la dispoziție o varietate de curieri pentru a expedia coletele clienților tăi. Tot ce trebuie să faci este să închei un contract cu una din firmele de curierat, iar mai departe ne ocupăm noi.

Gestiune și facturare

Din experiența noastră cu magazinle online, știm cât de importante sunt anumite sisteme de gestiune și facturare pe care ai vrea să le ai integrate în magazinul tău.

Noi îți punem la dispoziție metode de integrare cu sisteme de facturare precum SmartBill, Oblio, Facturis sau orice alt sistem preferi.

Analiza afacerii și rapoarte periodice

Google Analytics, Google Search Console, Enhanced eCommerce și sistemul avansat de raportare din interiorul platformei îți vor oferi toate informațiile și rapoartele necesare pentru a îmbunătăți permanent calitatea magazinului tău.

Creare de conținut Social Media

Creăm conținut de calitate pentru produse, povești pentru Blog și chiar punem în cuvinte frumoase misiunea, viziunea și valorile afacerii tale. Și pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, vom crea cele mai frumoase Bannere pentru Magazinul tău Online.

Găzduire, SSL, adresă de mail Personalizată și Suport

Pentru ca un Website să funcționeze are nevoie de un Pachet de Găzduire, un certificat SSL și o adresă de E-mail personalizată afacerii tale.

Cu toate astea suntem pregătiți în orice clipă să te ajutăm în activitățile zilnice pe care le ai și vom răspunde la toate întrebările pe care ni le adresezi.

GDPR, Politica Cookies, ANPC, FAQ

Vom crea toate paginile complicate de care ai nevoie pentru afacerea ta iar tu nu trebuie să îți faci griji cu asta. 

#WEBAZ

La sfârșitul fiecărei luni vei primi un raport

Social Media Report
$ 0 ,69
FACEBOOK

Total Profit Today

$ 0 ,23
INSTAGRAM

Total Profit Today

$ 0 ,33
TWITTER

Total Profit Today

Weekly Visitor
0 %
Message from Visitor
Subject: August Update and Maintenance
Weekly Sales
0 %
Message from Visitor
Subject: August Update and Maintenance
Inbox From Client

From: Cristi Grig

Subject: August Update and Maintenance
14-01-2011

Urgent

From: Alina Maria

Subject: August Update and Maintenance
14-01-2011

Urgent

From: Brian Lozz
Subject: August Update and Maintenance
14-01-2011

Urgent

Bar Income Data
NOV
2020
DEZ
2020
JAN
2021
Income Target Company
100
90
80
70
60
50
40
30
20
10
SALES TARGET
SET
OCT
NOV
DEZ
JAN
Product Sale Company

Special Product

Subject: August Update and Maintenance

Special Product

Subject: August Update and Maintenance

Special Product

Subject: August Update and Maintenance

Special Product

Subject: August Update and Maintenance

Magazin Online la Cheie

Procesul nostru de lucru începe prin discuții și analize care ne ajută șă îți înțelegem afacerea cât de bine putem, să descoperim care este publicul țintă aferent produselor tale, și care sunt obiectivele pe care trebuie să le îndeplinim pentru a crea un Business Online Automatizat.

Pe baza informațiilor despre afacere și brandul pe care dorești să-l creezi începem să lucrăm la identitatea magazinului online pe care îl vom aduce la forma sa finală cu ajutorul feedbackului tău, astfel încât rezultatul să exprime perfect esența afacerii tale.

BASIC

EUR

480

RECOMANDAT

PLUS

EUR

1800

PRO+

EUR

2800