Întreabă-ne orice!

DIGITAL MARKETING

Afacerile de Succes investesc în Marketing

Social Media Marketing sau SMM – este o metodă eficientă de promovare online pe rețelele de socializare cum ar fi: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, Google și are ca scop creșterea vizibilității afacerii pe care o aveți dar și atragerea de noi clienți, în afara celor veniți prin căutările Google.

Venim cu idei noi pentru fiecare proiect în parte!

Suntem alături de tine și ținem la afacerea ta ca și cum ar fi a noastră deoarece credem în visul tău!

Grafică și conținut Social-Media

Concepția grafică și designul implică procese de creație ce presupune originalitate, personalitate, dar și experiență. Același produs sau serviciu poate fi prezentat în mai multe moduri, fiecare fiind eficient pentru publicul țintă căruia îi este adresat.

Identitatea pe care o afișezi Online, contează!

Este foarte important ca imaginea pe care o afișezi în mediul Online să prezinte putere și încredere pentru publicul lui! 

Google Ads

Oamenii sunt cu telefonul în mână de dimineață și până seara iar Google este cel mai folosit motor de căutare pentru oamenii care vor să ajungă la afacerea ta!

Facebook Ads

Imaginează-ți clientul ideal: ce vârstă are, educație, ce îi place, unde își petrece timpul, ce venit are etc. Ei bine, toate aceste informații le vei găși pe Facebook—practic reclamă ta se va adresa direct clientului tău.

Instagram Ads

Instagram este cea mai puternică aplicație de Socializare în rândul tinerilor care cumpără orice! De ce să nu le vinzi ceva?

#WEBAZ

Împreună, concepem Strategii de Marketing, Funneluri de vânzări și Grafică Vectrorială pentru afacerea ta!

Iubim afacerile de succes și transformăm orice afacere într-un succes!

Conținut relevant pentru Facebook
Postări Instagram de calitate
Clipuri Video și YouTube Ads
Conexiuni noi și oameni la fel ca tine

Cui ne adresăm cu afacerea noastră?

Chiar și în prezent, Facebook rămâne cea mai populară rețea de socializare de pe glob.

Potrivit specialiștilor, 33% din populația planetei folosesc Facebook. În prezent, populația lumii este de 7,7 miliarde de oameni, iar 65% dintre aceștia au vârste cuprinse între 15 și 64 de ani – 4,9 miliarde.

Instagram este una dintre retelele sociale care a înregistrat creșteri foarte mari în ultima perioadă. Pentru a-ți da mai ușor seama despre ce vorbim îți spunem că în ianuarie 2017 Instagram avea 494,071 de utilizatori în România, iar în septembrie 2017 avea 572,100 de utilizatori. Asta înseamnă aproape 80 de mii de utilizatori în 8 luni.

YouTube susţine că mai mult de 1,8 miliarde de utilizatori se conectează la platformă în fiecare lună, pentru a se uita la videoclipuri. Acest număr reprezintă aproximativ un sfert din populaţia totală a planetei, de 7,6 miliarde de oameni, asta în cazul în care fiecare un cont ar aparţine unei singure persoane.