Întreabă-ne orice!

Instagram Services

OPTIMIZARE SEO

Servicii SEO dedicate

O campanie eficientă de promovare SEO presupune parcurgerea unor pași, printre care analizarea, identificarea și optimizarea elementelor On Page, Off Page, cât și aspecte tehnice ale paginii promovate

Audit SEO Complet

Auditul SEO On Page, Auditul SEO Off Page si Auditul UX – UI 

Optimizare On-Page

Procesul de optimizare SEO On Page se focuseaza pe analiza cuvintelor cheie, implementarea configuratiilor HTML

Optimizare Off-Page

Strategia de optimizare SEO Off Page tine cont de bugetul clientului si de obiectivele setate.

Promovare SEO pas cu pas

SEO On-Page

Procesul de optimizare SEO începe direct de pe website-ul tău! Te ajutăm cu optimizarea SEO de la zero sau cu auditul și reglementarea problemelor website-ului sau magazinului tău!

SEO Off-Page

Acest serviciu vizează ceea ce se întâmplă în afara paginii propriu-zise a website-ului, dar care afectează business-ul tău. Acesta conține, printre altele, link building, social media – pentru comunicare integrată sau Local SEO. Pe scurt, Off-page SEO reprezintă generarea de trafic către site-ul tău prin diferite mijloace.

Atunci când creăm o strategie SEO pentru website-ul tău...

Analizăm mediul de business și situația actuală

Înainte de a demara orice strategie SEO pentru website-ul tău, investigăm şi înţelegem foarte bine domeniul de activitate al afacerii, stabilim în acord cu acesta care este publicul tău țintă, evaluăm nivelul de performanţă curent al website-ului din punct de vedere al elementelor SEO prezente și urmărim competiția pentru a fi tot timpul cu un pas înaintea acesteia.

Analizăm mediul de business și situația actuală a website-ului
Stabilim cuvintele cheie relevante și ne axăm pe calitatea textului
11:37 AM

INFLUENCER

1246 likes

Aleargă ca un armăsar pe nisipul fierbinte și simte briza mării în timp ce ești admirat în tricoul tău albastru marin din bumbac veritabil. 👕😀

Tricou Caracatiță

LEI45.00

Optimizăm conținutul website-ului și prezența ta online

Există anumite elemente pe care motoarele de căutare le urmăresc în momentul în care concep ordinea în care se afişează rezultatele unei căutări online.

 

Titlurile, descrierile elementelor grafice și cea a categoriile de produse, toate trebuie să fie concepute în aşa fel încât să ofere utilizatorului o experienţă online nu numai agreabilă, dar şi folositoare. Pentru a încuraja nu numai navigarea prelungită pe pagina ta, dar şi revenirea sa pe această pagină. Iar anii petrecuți în domeniu ne-au învățat cum să facem asta.

Monitorizăm permanent rezultatele

Ținerea sub observație atentă a rezultatelor campaniei SEO este și ea o parte importantă a întregului proces. În felul acesta știm exact ce funcționează și ce nu pentru a putea optimiza campania cât mai bine. În funcţie de raportul dintre tehnicile folosite şi rezultatele obţinute, corelat la dinamica funcţională a pieţei, revizuim în permanenţă strategiile pentru a asigura eficienţa optimă.

Cât durează până apari în top?

Modul în care promovarea SEO te duce în TOP este, prin natura sa, unul de durată, fără însă ca acesta să îţi facă vreun defavor. Ba dimpotrivă. Chiar dacă astfel de campanii se întind pe perioade mai lungi de timp, beneficiile lor sunt şi ele mai consistente. În primul rând pentru că rezultatele obţinute sunt mai solide şi persistă mult după încetarea campaniei.

Publicitatea in Rețeaua de căutare
Publicitate în Rețeaua Display
Cumpărături Google
Play Video
Anunțuri Video pentru YouTube
SEO Pentru orice Business

Imbunatateste-ti acum pozitionarea in Google, prin intermediul serviciilor noastre !

Poziționările de TOP în Google reprezintă afișarea fără limite în fața audienței. Spre deosebire de campaniile plătite, unde afișarea pe cuvinte cheie este limitată de bugetul pe care îl aveți, geolocatie, device, oră, vizibilitate organică este nelimitată, fiind în rezultatele organice la orice oră, în orice locație și pe orice fel de device.

Crestere Trafic Organic

Pentru a măsura performanța acestor valori folosim instrumente de segmentare și extrapolare a datelor metrice din contul de Google Analytics și din Google Search Console.

Crestere Vizibilitate prin Cuvinte Cheie

Comportamentul de căutare al utilizatorilor este dinamic, iar confirmarea vine direct de la Google. 15% dintre căutările zilnice în motorul de căutare sunt unice, iar analiza de cuvinte cheie este foarte importantă.

11:37 AM

Optimizarea Website pentru Mobil

Diferențe de rezultate organice sunt din ce în ce mai mari între Desktop și Mobil, iar inginerii Google estimează că în viitorul apropiat indexarea conținutului se va face exclusiv de pe varianta Mobil.