Agenție Creativă de servicii WEB.

Servicii WEB de la A-Z

Facem din țânțar armăsar.. cum ne place să spunem. Avem idei de ultimă generație deoarece suntem tineri și plini de viață.!

FOCUS

Agenția noastră unică prin felul ei, își propune să prospere într-o lume a mediului Online care a devenit din ce în ce mai competitiv și într-o continua  schimbare, prin a valorifica punctele tale forte și pentru a construi o foaie de parcurs personalizată spre succes.

 • DE LA A-Z

  Orice firmă din România trebuie să aibă măcar un website de prezentare, este o necesitate impusă de piață. Echipa noastră realizează website-uri de prezentare cu design responsive adaptat pe regulile brand-ului.

 • CONȚINUTUL

  Site-urile web responsive își adaptează conținutul la rezoluția dispozitivului pe care sunt vizualizate. Acest lucru este obținut cu ajutorul regulilor CSS care stabilesc poziția elementelor de layout pentru principalele puncte de întrerupere.

 • E-COMMERCE

  Beneficiați de un magazin online performant cu multiple variante de design, cod open-source și o platformă de management a conținutului care vă ajută să creați într-o manieră rapidă și simplă un număr nelimitat de produse.

 • UPDATES

  Prin mentenanță înțelegem acțiunea periodică de întreținere și actualizare a conținutului site-ului. Indiferent de cauzele care o determină, actualizarea conținutului este necesară. 

  SERVICII WEB DE LA A-Z

  Branding & Copywriting

  Găsim culorile brandului, creăm un Logo și scriem povestea.

  Soluția perfectă pentru orice tip de magazin online. Indiferent că vă doriți primul magazin online sau trecerea magazinului actual pe platforma noastră, noi vă oferim un design intuitiv și extrem de ușor de folosit.
  WeB-Design &
  E-commerce

  Construim Website-uri pentru tine și afacerea ta 

  Social Media & Marketing

  Pregătim paginile de Facebook, Instagram, Google my Business, etc.

  0 +
  Clienți Fericiți
  0
  Proiecte pe Roll
  0 +
  Ore Lucrate
  0 +
  Contracte Semnate