Servicii WEB de la A-Z

Servicii WEB
de la A-Z

Facem din țânțar armăsar.. cum ne place să spunem. Avem idei de ultimă generație deoarece suntem tineri și plini de viață.!

FOCUS

Agenția noastră unică prin felul ei, își propune să prospere într-o lume a mediului Online care a devenit din ce în ce mai competitiv și într-o continua  schimbare, prin a valorifica punctele tale forte și pentru a construi o foaie de parcurs personalizată spre succes.

Proiectul tău
pe mâini bune!

Haide să ne auzim
 • DE LA A-Z

  Orice firmă din România trebuie să aibă măcar un website de prezentare, este o necesitate impusă de piață. Echipa noastră realizează website-uri de prezentare cu design responsive adaptat pe regulile brand-ului.

 • CONȚINUTUL

  Site-urile web responsive își adaptează conținutul la rezoluția dispozitivului pe care sunt vizualizate. Acest lucru este obținut cu ajutorul regulilor CSS care stabilesc poziția elementelor de layout pentru principalele puncte de întrerupere.

 • E-COMMERCE

  Beneficiați de un magazin online performant cu multiple variante de design, cod open-source și o platformă de management a conținutului care vă ajută să creați într-o manieră rapidă și simplă un număr nelimitat de produse.

 • UPDATES

  Prin mentenanță înțelegem acțiunea periodică de întreținere și actualizare a conținutului site-ului. Indiferent de cauzele care o determină, actualizarea conținutului este necesară. 

  Probabil acum te întrebi cum ne diferențiem de restul și ce avem în plus...

  Promovarea pe cele mai populare platforme de socializare a devenit o necesitate pe care trebuie să o implementezi în afacerea ta deoarece efectele benefice pe care le vei avea vor fi extraordinare. În ziua de astăzi peste 40% dintre utilizatorii existenți folosesc social media pentru servicii sau cumpărături online. Dacă ești la început de drum și vrei să capeți expunere la un preț mai mic, sicoal media marketing este cheia cu care deschizi noi oportunități pentru afacerea ta.

  SERVICII WEB DE LA A-Z

  Branding & Copywriting

  Găsim culorile brandului, creăm un Logo și scriem povestea.

  Soluția perfectă pentru orice tip de magazin online. Indiferent că vă doriți primul magazin online sau trecerea magazinului actual pe platforma noastră, noi vă oferim un design intuitiv și extrem de ușor de folosit.
  WeB-Design &
  E-commerce

  Construim Website-uri pentru tine și afacerea ta 

  Social Media & Marketing

  Pregătim paginile de Facebook, Instagram, Google my Business, etc.

  0 +
  Clienți Fericiți
  0
  Proiecte pe Roll
  0 +
  Ore Lucrate
  0 +
  Contracte Semnate