WEBAZ

Este Social Media important pentru afacerea mea?

Oamenii sunt zi de zi pe rețelele de Social Media (Facebook, Instagram, Linkedin, etc. și dacă ne uităm la noi ca și persoană ne dăm seama că interacționăm zilnic cu sute de postări iar unele dintre acestea sunt pagini ale altor afaceri. Publicul nostru țintă nu este diferit. În tot acest timp, ei ar putea căuta în mod activ produse sau servicii precum cele pe care le oferiți.

Și sigur doriți ca aceștia să interacționeze cu afacerea noastră...

 

Fă în așa fel ca prezența ta Online să conteze.

SOCIAL MEDIA

Brand Awareness (Followers)

Brand Awareness (Followers)

Interacționăm cu oamenii pe rețelele de socializare și creăm o imagine prin mesajul pe care îl transmitem acestora cu poze, text și video relevant. Strategiile noastre de marketing vă vor ajuta să creșteți numărul de persoane care interacționează cu brandul, iar intenția noastră este să convertim acele persoane în clienți. Vă vom asigura că urmăritorii se potrivesc cu demografia, interesele și comportamentele clienților obișnuiți.

Interacționează (Engagement)

Interacționează (Engagement)

Suntem pregătiți să creăm o relație de prietenie între afacerea ta și publicul țintă, iar prin asta avem ca și scop convertirea acestora în potențiali clienți. Vom crește numărul de Like-uri, Comentarii, Urmăritori prin postările gândite special într-o manieră modernă. Cu cât ai mai multe interacțiuni cu publicul cu atât conexiunea dintre voi devine mai puternică

Website leads (Conversions)

Website leads (Conversions)

Aducem pe Website persoane interesate de Brandul tău și avem interesul ca aceștia să NW devină potențiali clienți. Ne vom concentra pe dezvoltarea campaniilor de publicitate pe rețelele de socializare potrivite pentru afacerea ta și îi conducem pe aceștia pe Pagina Web. După ce o persoană a interacționat cu Brandul nostru vom folosi strategii de retargeting pentru a crește numărul de potențiali clienți.

WEBAZ

Promovare?

Aici intervine promovarea pe rețelele de Social Media, dintre care cele mai cunoscute de către noi sunt Facebook, Instagram, Youtube, etc. Această metodă specifică de marketing digital își propune să creeze o prezență solidă pentru Brandul nostru. Dar, într-adevăr, cât de importantă este social media pentru o afacere ca a ta?

Să vedem aceste statistici.

Câte persoane urmăresc Branduri pe Facebook?
0%
Dar pe Instagram?
0%
Pe YouTube se uită cineva?
0%

WEBAZ

Chiar trebuie să apelez la o agenție pentru așa ceva?

Noi suntem de părere că este chiar complicat pentru tine să mai ai timp și de Facebook și de Afacere și de Familie și de tot. Plus că trebuie să gândești o strategie de Marketing și trebuie să interacționezi cu clienții... Și au apărut o grămadă de aplicații... Ca ciupercile... Și toate sunt diferite...

Da, au apărut o mulțime de aplicații de Social Media și fiecare este diferită în felul ei, iar la capătul fiecărui cont se află o persoană reală cu care noi putem să interacționăm. La fel ca întreprinderile din aceeași industrie, fiecare dintre aceste rețele de socializare are propriile atuuri și caracteristici care pot fi utile pentru promovarea Brandului nostru. Acesta este motivul pentru care este crucial pentru dvs. să aveți o strategie eficientă de promovare a SMM pe mai multe platforme.

WEBAZ

Marketingul Online este cea mai de preț unealtă a unui Brand de Succes

Prețurile noastre de gestionare a rețelelor de socializare variază între 380 Ron și 2790 Ron pe lună în medie. Acest preț variază în funcție de cantitatea de canale și postări pe care le gestionăm. Vă rugăm să rețineți că acest preț este taxa noastră pentru a efectua serviciile de Social Media și nu include niciun Ron publicitar pentru a difuza reclame plătite pe rețelele de socializare. Ne compensează timpul necesar pentru a gestiona campaniile și veți avea un manager de Social Media bine instruit și cu experiență alocat contului, care va conduce campaniile de publicitate și va raporta rezultatele direct. Valoarea acestui serviciu este că vă va economisi timp, bani și vă va permite să vă concentrați asupra aspectelor mai importante din viață.

Bani pentru publicitate.

În timp ce implementăm abordări organice pentru a-ți construi o imagine pe care oamenii să o iubească și cu care să interacționeze, poți alege să aloci un buget publicitar pentru a accelera acest proces și a crește mai rapid. Nu vă facturăm pentru bugetul dvs. publicitar, ci vă vom dezvolta și gestiona campania publicitară. Vă recomandăm să cheltuiți cel puțin 900 Ron pentru orice campanie publicitară plătită pentru a crea adepți sau implicare. Cu toate acestea, de obicei cheltuiți mai multe, cu atât veți obține mai multe rezultate. Avem mulți clienți care cheltuiesc mii de dolari în anunțuri de urmarire și angajament. Vă vom consulta prin acest proces după ce vă înscrieți la noi.

Client Logo

Cu peste 2 miliarde de utilizatori activi lunar, aveți garanția de a ajunge la publicul dorit prin intermediul Facebook. Utilizați platforma de socializare lider pentru a vă dezvolta afacerea.

Facebook Cea mai cunoscută platformă de Social Media
Client Logo

O imagine spune o mie de cuvinte. Utilizați una dintre cele mai captivante platforme de social media pe care peste 60% dintre oameni o folosesc pentru a descoperi produse noi. Începeți să vă construiți publicul astăzi.

Instagram Cea mai răspândită aplicație în rândul tinerilor
Client Logo

Atingeți până la 500 de milioane de utilizatori profesioniști prin cea mai populară platformă de Social Media pentru proprietarii de afaceri. Cea mai mare parte a publicului LinkedIn are studii universitare și are peste 25 de ani.

Linkedin Platforma de Businesss nr. 1 în lume
Client Logo

YouTube a fost întotdeauna o sursă de conținut distractiv, dar își afirmă, de asemenea, un instrument esențial pentru marketeri. De fapt, aproape jumătate din toți marketerii (48%) intenționează să adauge YouTube strategiei lor de marketing în următoarele 12 luni

YouTube Televiziunea viitorului este accesibilă oricui

WEBAZ

Ești pregătit să îți duci paginile de Social Media la un alt nivel?

Rețelele de Social Media au evoluat continuu de-a lungul anilor și din când în când apar noi tendințe pe măsură ce sunt lansate funcții și algoritmi noi. Iar acest lucru îl face mai interesant pentru marketeri deoarece aceștia trebuie să țină pasul cu ultimele schimbări.

 

Strategia noastră de marketing este mereu actualizată. Dacă utilizați serviciile noastre de Social Media, puteți fi sigur că toate strategiile noastre de marketing sunt aliniate la ultimele tendințe. Și ce înseamnă asta pentru Brandul tău? Înseamnă că puteți merge înaintea competiției!

AZ

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne prin E-mail!
Să vorbim!

Sună la orice ora și vorbim despre ideea ta.

Despre noi!

Echipă dedicată mediului Online.

Unde ne găsești?

Pe internet. Google, Facebook și Instagram.

Țineți aproape
Să vorbim!

Sună-ne la orice oră și vorbim despre orice.

Despre noi!

Echipă dedicată mediului Online.

Unde ne găsești?

Pe internet. Google, Facebook și Instagram

Țineți aproape!