Întreabă-ne orice!

WEB DESIGN

Creează un Brand Online!

O arhitectură eficientă a informației iți permite să prezinți mesajul potrivit, la momentul potrivit, în locul potrivit.

Creăm website-uri frumoase și experiențe online pentru companii ca și a ta!

Design-ul grafic se ocupă de tot ceea ce înseamnă aspectul site-ului tău, de la aspectul vizual până la elemente de branding, cum este logo-ul sau culorile predominante. O parte știință, o parte artă, o parte talent și cunoștinte tehnice, am învățat de-a lungul timpului să le combinăm într-un mod inventiv, pentru a-ți oferi o pagină web de la A-Z

Conusltanță și Suport

Stabilim strategia web pentru afacerea ta deoarece doar cu ajutorul acesteia vom ști cum să ne comportăm cu obiectivele tale de business. Gândind pe termen lung, iți vom oferi un site solid, capabil să funcționeze cu brio chiar dacă afacerea ta își va dubla sau chiar tripla volumul de activitate.

O arhitectură eficientă a informației iți permite să prezinți mesajul potrivit, la momentul potrivit, în locul potrivit. Cu cât utilizatorilor le este mai ușor să găsească informația de care au nevoie în pagina ta web, cu atât procesul de conversie vă fi mai rapid.

Un business online este deschis NON-STOP!

Treaba noastră nu se termină după ce iți livrăm site-ul. Vrem să ne asigurăm că acesta este la cel mai înalt nivel de performanță așa că vom monitoriza reacțiile utilizatorilor tăi, numărul de vizite și conversii plus alte elemente esențiale și vom aduce îmbunătățiri acolo unde este nevoie.

SUPER OFERTĂ
DOMENIU + GĂZDUIRE

Oferim găzduire, hosting și domeniu gratuit la oricare din pachetele comandate, pentru 1 an de zile!

Valoare 100€
SUPER OFERTĂ
3 LUNI MENTENANȚĂ

Oferim mentenanță și consiliere Gatuită pentru primele 3 luni de la inaugurarea website-ului

VALOARE 150€

Acoperim toate industriile!

Imaginea afacerii tale, contează!

Indiferent că îți dorești un simplu Logo sau un pachet întreg prin care să te identifici în mediul Online, noi suntem aici fix pentru a vă aduce la viață orice idee ați avea!

Atrage clienți în timp ce dormi!

Vinde online cu o platformă bogată în funcționalități alături de o echipă plină de viață care îți vor fi alături.

Prețuri accesibile oricărui antreprenor

Fiecare afacere este unică prin imaginea ei dar noi am creat un pachet de serviii personalizat.

WEBSITE DE PREZENTARE

490

Recomandat
MAGAZIN ONLINE

690

FULL SERVICE

990