Agenție Creativă de servicii WEB.

WEB-DESIGN

Design-ul site-ului tău web face diferența între utilizatorii care rămân și acționează și cei care pleacă. Vrei ca utilizatorii tăi să rămână? Echipa noastră de dezvoltatori te vă ajuta să faci o impresie bună, de fiecare dată.

WEB-DESIGN MAXXXIIMMM

Deoarece ai nevoie de o prezență online puternică iar serviciile noastre de marketing online fac diferența atunci când vine vorba de reacțiile utilizatoriilor: nu vei avea utilizatori frustrați din cauza faptului că nu găsesc informația de care au nevoie ci se vor bucura de o experiență plăcuta alături de afacerea ta.

Cum te ajutăm noi la crearea unui website?

Stabilim strategia web pentru afacerea ta deoarece doar cu ajutorul acesteia vom ști cum să ne comportăm cu obiectivele tale de business. Gândind pe termen lung, iți vom oferi un site solid, capabil să funcționeze cu brio chiar dacă afacerea ta își va dubla sau chiar tripla volumul de activitate.

Yellow Bee Website Homepage Chat Phrases
Mobile Internet Flatlay

Organizăm informația și conținutul după care modelăm partea grafică.

O arhitectură eficientă a informației iți permite să prezinți mesajul potrivit, la momentul potrivit, în locul potrivit. Cu cât utilizatorilor le este mai ușor să găsească informația de care au nevoie în pagina ta web, cu atât procesul de conversie vă fi mai rapid.

Designul va fi pe placul tău.

Design-ul grafic se ocupă de tot ceea ce înseamnă aspectul site-ului tău, de la aspectul vizual până la elemente de branding, cum este logo-ul sau culorile predominante. O parte știință, o parte artă, o parte talent și cunoștinte tehnice, am învățat de-a lungul timpului să le combinăm într-un mod inventiv, pentru a-ți oferi o pagină web de la A-Z

User Interface design (UI) este ceea ce face ca site-ul tău să arate și să funcționeze bine iar User Experience Design (UX) asigură o experiență plăcută la navigare. Cele două componente ale design-ului funcționează împreună pentru un site plăcut, cu șanse mari de conversie.

WEBAZ.RO

Concentrăm toată energia pe SUCCES

Contactează-ne!

OFERIM MENTENANȚĂ

Treaba noastră nu se termină după ce iți livrăm site-ul. Vrem să ne asigurăm că acesta este la cel mai înalt nivel de performanță așa că vom monitoriza reacțiile utilizatorilor tăi, numărul de vizite și conversii plus alte elemente esențiale și vom aduce îmbunătățiri acolo unde este nevoie.

FAQ

Întrebări pe care le primim frecvent

Costurile proiectelor depind de o mulțime de factori diferiți pentru fiecare afacere în parte. Tocmai de aceea te invităm să ne contactezi pentru a ne spune detaliile proiectului iar pe baza acestora iți vom oferi cea mai bună ofertă de preț.

Ar fi ideal să ne trimiți conținut text și imagini în format electronic, pe care îl vom adapta la arhitectura site-ului tău. De asemenea, dacă nu ai încă un conținut pentru site, iți putem oferi servicii specializate de conținut optimizat seo.

Acest aspect variază în funcție de necesitățile tale și gradul de dificultate al cerințelor. Odată ce suntem în temă cu detaliile proiectului tău, iți vom transmite personal intervalul de timp necesar și vom stabili împreună un deadline. De asemenea, este necesar să iți spunem că acest interval depinde și de rapiditatea cu care ne transmiți informațiile site-ului tău: conținut, imagini, text, etc.

Vizitatorii website-ului tău vor vizualiza unele aspecte diferit, în funcție de dispozitivul folosit, browser, rezoluția ecranului și setările individuale pe care le au pentru dispozitivele utilizate. Când realizăm design-ul site-ului, ținem cont de toate aceste lucruri și avem grija să testăm, pentru a ne asigura că oferim o experiență plăcuta pentru toată lumea.

Oricâte iți dorești. Important este să transmiți informații relevante pe fiecare pagină și să le optimizezi SEO pentru a fi ușor de găsit cu ajutorul motoarelor de căutare.

În majoritatea cazurilor nu este nevoie să ne întâlnim personal și este suficient să interacționăm pe e-mail și la telefon. Însă dacă vrei să ne faci o vizită, ești așteptat întotdeauna cu plăcere. Cafeaua e din partea casei!