Work from Home

Este foarte probabil ca marea majoritate dintre noi să fim nevoiți să lucrăm de acasă în viitorul apropiat, datorită focarului de coronavirus. Iată o listă de produse pe care le puteți utiliza pentru a menține colaborarea și a lucra de la distanță cu echipa dvs. Ca o echipă distribuită singură, am folosit multe dintre acestea în ultimii 5 ani. Vă rugăm să contribuiți cu orice soluție software despre care ați auzit sau v-ați folosit și de care ar putea beneficia și alții.

web de la A-Z

Protejează-te de virus!

Aplicații si Website-uri care te vor ajuta să îți conduci echipa de la distanță atunci când din anumite motive cum este cel de acum nu puteți să vă deplasați la birou.

web de la A-Z

Aplicații prin care lucrezi de acasă!

Slack

Slack aduce echipa împreună, oriunde te-ai afla Cu toate instrumentele de comunicare într-un singur loc, echipele vor rămâne productive de la distanță indiferent de locul în care lucrați.

Toggl

Din perspectiva unui manager, Toggl este foarte util pentru a vedea progresul general al întregii echipe, precum și pentru a arăta eficacitatea fiecărui membru al echipei.

Webex

Construiți relații mai puternice cu experiențe video primare care vă aduc față în față. Prezintă totul într-o videoconferință, care este simplă, dar puternică. Crește-ți domeniul de activitate, reducând în același timp cheltuielile de birou și de călătorie.

Zoom for Video

Cu o experiență consecvent Zoom vă pune la dispoziție: Meetings, Video Webinar, Conference Rooms, Phone System, Business IM.

Fast

Fast.com a devenit cel mai elaborat test de viteză a conexiunii tale online, în cazul în care vrei să știi cum îți măsori corect viteza la internet.

Google Hangout Meet

Întâlniri video simple, fără întreruperi și de calitate înaltă, de la Google. Colaborează și dezvoltă relațiile cu echipa și partenerii, indiferent în ce colț al lumii te afli.

Hypersay

Prezentări live! Efectuați prezentări în persoană sau la distanță. Partajează-ți diapozitivele folosind coduri QR Sondaje interactive, chestionare, sondaje Analiza feedback-ului și sesiunii Subtitrări și traduceri în direct

Notion

All-in-one workspace!
Scrie, planifică, colaborează și organizează-te. Noțiunea este tot ce ai nevoie - într-un singur instrument.

Skype

Skype este utilizat pentru a vă conecta cu persoanele care vă interesează cel mai mult în viață și la lucru, oriunde și oricând, prin dispozitive mobile, PC-uri sau Alexa. Textul Skype și apelarea vocală și video fără egal vă ajută să împărtășiți experiențe și să lucrați împreună.

Microsoft Teams

Sunteți gata să îl încercați? Microsoft Teams este un hub pentru munca în echipă în Office 365. Păstrați toate chaturile, întâlnirile, fișierele și aplicațiile echipei într-un singur loc.

Airtable

Airtable este un serviciu de colaborare cloud cu sediul central în San Francisco. Airtable este un hibrid de bază de date-tabel, cu caracteristicile unei baze de date, dar aplicată unei foi de calcul.

Medium

Scopul nostru este să vă ajutăm să găsiți idei, cunoștințe și perspective convingătoare. Cititorul curios care iubește să învețe lucruri noi. Găzduim voci independente și combinăm oamenii și tehnologie pentru a găsi cea mai bună lectură

Zoho

Zoho este o suită de birou online care conține procesare de text, foi de calcul, prezentări, baze de date, preluare de note, wikis, conferințe web, managementul relațiilor cu clienții, management de proiect, facturare și alte aplicații dezvoltate de Zoho Corporation, o companie din California. companie.

Super Office

SuperOffice CRM leagă toate activitățile de vânzări, marketing și servicii pentru clienți într-un profil unic, digital - abilitând afacerea dvs. pentru a oferi o experiență mai personalizată și mai bună pentru clienți.

Asana

Asana este o aplicație web și mobilă concepută pentru a ajuta echipele să organizeze, să urmărească și să își gestioneze munca. Forrester, Inc. raportează că „Asana simplifică managementul muncii bazate pe echipă”.

web de la A-Z

Corona Virus (COVID-19)
News Websites

Corona Tracker

În ultimele 24 de ore numărul testelor pentru coronavirus făcute în România a crescut cu peste 3.000. Dacă până vineri erau efectuate 4.973 de teste, în ultima raportare a Grupului de Comunicare Strategică, numărul testelor se ridică la 8.284. Dintre acestea, 308 teste au fost pozitive.

COVID 19 Global

Numărul cazurilor de coronavirus la nivel global a depășit pragul de 200.000. Sunt înregistrate peste 8.000 de decese, în timp ce peste 82.000 de pacienți au fost declarați vindecați.

World Health Organization: WHO

OMS „Organizația Mondială a Sănătății” cu sediul central la Geneva a fost înființată la 7 aprilie 1948, având în prezent 193 de state membre. Are reprezentanțe în 147 de țări și 6 birouri regionale. Bugetul pe anul 2009 a fost de aproape 5 miliarde de dolari americani.

TripActions

Tradus din engleză-TripActions este o companie de administrare a călătoriilor pentru afaceri și călători de afaceri. Rezervarea și gestionarea călătoriilor se pot face pe web sau prin intermediul unei aplicații pentru smartphone.

WorldOmetter

Worldometer este condus de o echipă internațională de dezvoltatori, cercetători și voluntari cu scopul de a face statisticile mondiale disponibile într-un format care să creeze gândirea și timpul relevant pentru o audiență largă din întreaga lume. Worldometer este deținut de Dadax, o companie independentă. Nu avem nicio afiliere politică, guvernamentală sau corporativă.

Reuters Graphics

Cel puțin 10.451 de persoane au murit din cauza unui coronavirus numit SARS-CoV-2 și 270.082 au fost infectate la nivel global, în urma unui focar care a început la Wuhan, China, la începutul lunii decembrie. Organizația Mondială a Sănătății s-a referit la aceasta drept pandemie la 11 martie 2020.

Pentru Suport în procesul de implementare al unui sistem care se potrivește cu afacerea ta...

Client Photo
Dr. Emilian Aposu București

Spălați-vă des pe mâini cu apă și săpun pentru cel puțin 20 de secunde!

Client Photo
Andreea Ichim Constanța

Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respieatorii!

Client Photo
Maria Diaconu Cluj-Napoca

Nu vă atingeți nasul, mâinile și ochii dacă nu sunteți igienizați!

AZ

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne prin E-mail!
Să vorbim!

Sună la orice ora și vorbim despre ideea ta.

Despre noi!

Echipă dedicată mediului Online.

Unde ne găsești?

Pe internet. Google, Facebook și Instagram.

Țineți aproape
Să vorbim!

Sună-ne la orice oră și vorbim despre orice.

Despre noi!

Echipă dedicată mediului Online.

Unde ne găsești?

Pe internet. Google, Facebook și Instagram

Țineți aproape!