Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate a WEB AZ

Înțelegem importanța confidențialității datelor dvs. personale și ne angajăm să protejăm aceste informații. Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele personale ale utilizatorilor noștri. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și divulgarea datelor dvs. personale conform acestei Politici de Confidențialitate.

Colectarea datelor personale În timp ce utilizați site-ul nostru, vă putem solicita să furnizați anumite date personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail sau numărul de telefon. Aceste date pot fi colectate atunci când completați un formular de contact, când vă abonați la newsletterul nostru sau când comandați serviciile noastre. De asemenea, putem colecta informații despre comportamentul dvs. pe site-ul nostru prin utilizarea cookie-urilor (vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile pentru mai multe informații).

Utilizarea datelor personale Utilizăm datele personale colectate în principal pentru a vă furniza serviciile noastre, pentru a comunica cu dvs. și pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru. De asemenea, putem utiliza datele personale în următoarele scopuri:

  • Pentru a îndeplini obligațiile legale
  • Pentru a ne proteja interesele legitime
  • Pentru a vă trimite comunicări de marketing și pentru a vă furniza informații despre produsele și serviciile noastre (vă puteți dezabona oricând prin utilizarea opțiunii de dezabonare din fiecare comunicare)

Divulgarea datelor personale Nu vom dezvălui sau vinde datele dvs. personale terțelor părți, cu excepția cazurilor în care suntem obligați să o facem prin lege sau în cazurile în care suntem de acord cu divulgarea acestora. În cazul în care suntem nevoiți să dezvăluim datele dvs. personale, vom lua măsuri adecvate pentru a vă informa în prealabil și pentru a proteja datele dvs. personale.

Securitatea datelor personale Luăm măsuri adecvate pentru a proteja datele dvs. personale împotriva accesului neautorizat, modificării sau distrugerii. Pentru a ne asigura că datele dvs. personale sunt protejate, am implementat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura securitatea acestora.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări. Orice modificare va intra în vigoare imediat după publicarea acesteia pe site-ul nostru.

Drepturile dvs. În ceea ce privește datele personale pe care le deținem despre dvs., aveți următoarele drepturi:

  • Dreptul de a solicita informații despre datele personale pe care le deținem despre dvs.
  • Dreptul de a solicita corectarea oricăror date personale inexacte sau incomplete pe care le deținem despre dvs.
  • Dreptul de a solicita ștergerea datelor personale pe care le deținem despre dvs., cu excepția cazurilor în care suntem obligați să păstrăm aceste date prin lege sau pentru a ne proteja interesele legitime.
  • Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor personale în anumite circumstanțe.
  • Dreptul de a se opune prelucrării datelor personale în anumite circumstanțe.
  • Dreptul la portabilitatea datelor, adică dreptul de a primi datele personale pe care le deținem despre dvs. într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și ușor de citit, și dreptul de a transmite aceste date către un alt controlor de date.

Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@webaz.ro.

Contact Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această Politică de Confidențialitate sau la modul în care colectăm, utilizăm sau protejăm datele personale, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@webaz.ro. Vom răspunde la solicitările dvs. în cel mai scurt timp posibil.